Comunicat de premsa Dolça Revolució

“Hi ha plantes que es prohibeixen perquè no son un negoci per la indústria farmacèutica”

El pagès i activista Josep Pàmies publica el seu primer llibre: “Una dolça revolució”, del quan ja s’han venut 2.000 exemplars en 2 mesos.

El llibre, que es va presentar a l’octubre a la Fira Slow Food d’Alimentació i Salut de Balaguer, ja ha venut 2.000 exemplars i va camí de fer una segona edició a principis del pròxim any.

La meva història és la d’un pagès convencional que un dia, casualment, va descobrir que l’estaven enganyant i que, quan va descórrer les cortines, es va esgarrifar en veure que l’engany era molt més gran del que hauria pogut imaginar.”

“Una dolça revolució” és un llibre molt personal, en el que l’agricultor Josep Pàmies exposa la seva trajectòria vital. Al llarg dels anys ha comprovat de primera mà el mal que l’agricultura convencional està fent a la salut de les persones i al medi ambient, i això li ha fet prendre consciència dels interessos ocults que es mouen fora de la vista dels ciutadans. És per això que, desenganyat amb l’alimentació industrial que ell mateix també va produir durant uns anys, actualment dedica les seves energies a promoure un estil de vida natural i encoratja tothom a ser part del canvi que la humanitat necessita.

A les pàgines d’aquest llibre, el lector hi trobarà les vivències i reflexions d’un pagès compromès amb temes com l’agricultura ecològica, la lluita contra els transgènics, les plantes medicinals i altres formes de sanació que actualment es consideren alternatives.

No pretenc adoctrinar ningú. Sóc un ésser humà com qualsevol altre, que segueix el seu propi procés de descobriment i evolució, i l’única informació que puc oferir és el fruit de la meva curiositat i recerca personal. Només el temps ho avalarà o no. Si aquest llibre serveix per inspirar algú i despertar la seva curiositat, ja em donaré per satisfet.

Els autors

Josep Pàmies (Balaguer, 1948) és agricultor, i ha participat en el mon sindicalista i cooperativista des de la seva juventut. Actualment condueix el blog Josep Pamies, que compta amb més de 5.000 visites diàries.

Miquel Figueroa (Mataró, 1980) és realitzador audiovisual i també treballa com a locutor i tècnic de so a Ràdio Arenys de munt, on dirigeix l’espai “El Programa” i el podcast “La clave oculta”. “Una dolça revolució” ja està disponible a la botiga de la Dolça Revolució

Pàgina de Facebook en castellà

Pàgina de Facebook en català

Deja una respuesta